OUT OF THE DARK – Helsingin hauskin konseptimyymälä

OUT OF THE DARK -konseptimyymälä on yksi Helsingin keskustan valikoimiltaan laajimpia designiin keskittyviä liikkeitä. Minulle itse myymälä on uusi tuttavuus, vaikka suuri osa heidän tuotteistaan ovat minulle hyvinkin tuttuja.

Liike sijaitsee Eerikinkadulla samassa tilassa, jossa oli ennen lähes legendaarinen Helsinki 10 -myymälä.

Suuren ja valoisan myymälän valikoimassa on kansainvälisiä brändejä sekä kotimaisia tuotteita. OUT OF THE DARK’in ajatuksena on ollut luoda rajoja rikkova nykytaidegalleriamainen tila, jossa esineiden muotoilu ja tarinat niiden takana pääsevät parhaiten esille.

Valikoimien hinnat vaihtelevat laidasta laitaan ja tuotteita löytyy vihkoista sohvaryhmiin. Esimerkiksi  hauska Seletti Hanging Monkey-valaisin maksaa 280 euroa.MM out of the dark-4680

MM out of the dark-4665

Myymälään on kerätty erilaisten osaajien tuotteita. Joukossa on vanhoja ja uusia tuttuja sekä toistaiseksi tuntemattomia sisustustavaroita, joille on annettu nyt mahdollisuus tulla löydetyiksi osan liiketilaa valloittavan vaihtuvan pop up -myymälän avulla.

Myymälässä näkyy selkeästi intohimo designiin ja sen taustalla oleviin tarinoihin. OUT OF THE DARK yhdistää kansainväliset brändit, designin ystävät ja jälleenmyyjät sekä nousevat suomalaiset suunnittelijat. Valikoima on laaja, joten myymälästä tai verkkokaupasta voi helposti löytää itsensä näköisiä tuotteita.

Minä himoitsen yllä olevia WOH-vaateripustimia (12 euroa/kpl). Niiden huopainen pinta pitää vaatteet paikoillaan eikä silkkimäisen liukaskaan paita pääse tipahtamaan henkarilta.

OUT OF THE DARK’in valikoimasta löytyy muun muassa Casamania’n, Fatboy’n, Normann Copenhagen’in, Jidelé’n, New Works’in ja Decode’n tuotteita. Tuotteita voi käydä tutkimassa ja tilata myös OOT-DRK-verkkokaupan puolelta.

MM out of the dark-4707

MM out of the dark-4699
Sementistä valetut “säilytysastiat” taipuvat moneen – kukkaruukuista lehtitelineisiin. Esimerkiksi laukku, 145 euroa ja silinterihattu, 55 euroa.

OUT OF THE DARK

Eerikinkatu 3, Helsinki
ma-pe 11-18
la 11-16

+358 20 7705400

www.oot-drk.com