Pohjoismaiden paras kylpylä?

Haikon kartano vai Naantalin kylpylä? Sturebadet Tukholmassa vai Farris Oslon lähellä? Meidän äänemme menee Yasuragille, japanilaistyyliselle hemmottelukeskukselle lähellä Tukholman keskustaa.

Kun Viking ja Silja lähestyvät Tukholmaa, alusten vasemmalla puolella voi nähdä suurehkon betonikompleksin korkean kallion päällä. Paikka näyttää 70-luvun kurssikeskukselta, ja sitä se olikin kunnes muuttui 1995 japanilaishenkiseksi kylpylähotelliksi. Betoniestetiikka kääntyi Yasuragin eduksi, rosoinen harmaus istuu luontoon hienosti. Yleiset tilat ja huoneet ovat selkeydessään kauniit, ulkoaltaat aiheuttavat ooh ja aah! -reaktion vuoden ympäri ja hoidot sekä kylvyt ovat laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia.

Täältä Yasuragin sivulle ja heidän mainioon verkkokauppaansa.

ysuragi-9

ysuragi-6

ysuragi-3

 

Mitkä tekijät mielestäsi vaikuttavat hienoon kylpyläkokemukseen? Kerro meille suosikkisi listasta tai lisää omasi lyhyen perustelun kera!

Suomessa: Helsinki Day Spa, Haikon kartano, Siuntion kylpylä, Långvik Spa ja Naantalin kylpylä. Ruotsissa: Sturebadet, Yasuragi, Stockholm Day Spa. Norjassa: Farris Bad ja Zen Resort & Spa. Tanskassa: Kurbadet by Ilse Jacobsen ja Islannissa Blue Lagoon.

hyvinvointi.typo