Power day’sta after work’iin

Minä rakastan monikäyttöisiä asuja, sellaisia, jotka taipuvat moneen tilanteeseen. Toisinaan haluan mennä suoraan töistä after work -teelle tai -illalliselle ilman, että minun täytyy mennä kodin kautta vaihtamaan vaatteita.

Olen myös laiska silittäjä ja siksi suosin vaatteita, jotka siliävät itsestään. Pidän myös tärkeänä sitä, että ostan vaatteita vain tarpeeseen enkä turhaan kuormita rättijätteillä luontoa.

Näistä koordinaateista lähdettiin ja niiden mukaan SOFiNAH’in Annika ja Thia stailasivat minulle kaksi monikäyttöistä asua ja antoivat vinkkejä vaatteiden ja asusteiden valinnassa.

Power Day

Tässä asussa villakankaiset ja itsevarmuutta boostaavat vaatteet ovat pääosassa. Stig P -merkin harmaat liituraitahousut ja Majestic Filatures’in kermanvaalea t-paita yhdistyvät mustaan RAVN-merkkiseen jakkuun, jossa on todella tyylikäs smokkileikkaus.

Sileät nahka-asusteet ja Swarovski-kristallein koristellut Lily and Rose -korut antavat kivasti kontrastia rouheisiin kankaisiin.maijan-maailma-sofinah-5872

Vastakohtavinkki

Yhdistä skarppikauluksisen jakun alle paita, jossa on O-pääntie.

Yhdistä pehmeäkauluksisen jakun alle paita, jossa on  V-pääntie.

maijan-maailma-sofinah-5894
Manikyyri olisi tarpeeseen, mutta niin myös uudet aurinkolasit suojaamaan silmiä. Mikä ihana auringonpaiste olikaan viikonlopulla!

After work

Tämä asu on tyypillinen “from desk to dinner”-asu. Tästä Dante6-mokkahousujen ja BLANK-merkin boho-chic-paidan yhdistelmästä saa ravintola/teatterikelpoisen lisäämällä vain hieman huulipunaa ja leikkimällä näyttävillä Lily and Rose -koruilla. Annika ja Thia muistuttavat, ”more is more”-ajattelu on ehdottomasti sallittua!

maijan-maailma-sofinah-5973maijan-maailma-sofinah-5919 maijan-maailma-sofinah-5739

maijan-maailma-sofinah-5737
Swarovski-kristallein koristellut Lily and Rose -korut antavat kivasti kontrastia rouheisiin kankaisiin.

Annikan ja Thian katsaus muotiin – trendit keväällä 2017

Tulevana sesonkina SOFiNAH’in valikoima on kuin kukka- ja karkkikaupan yhdistelmä. Naiselliset röyhelöt, sensuellit pitsit ja näyttävät brodeeraukset yhdistyvät raikkaisiin raitoihin sekä rentoon pellavaan. Valitse siis rohkeasti ja yhdistele vapaasti!

  • Ensi keväänä pinnalla olevat tehostevärit ovat: safarinvihreä, syvä petroli, hempeä aprikoosi, farkunsininen sekä raikas minttu
  • Perusväreissä näkyy eniten mustaa, valkoista sekä vaaleanharmaata sävyä.
  • Kankaissa näkyy 3D-pintoja & muotoja, runsautta, röyhelöitä sekä vekkejä.

Catwalk-trendit, jotka tulevat suoraan katukuvaan

  • Sporttiset vaatteet yhdistettynä business-/juhlalookiin.
  • Kokomusta tai kokovalkoinen asukokonaisuus.
  • Midi-mittaiset hameet ja värikkäät mekot matalien sandaalien kanssa.
  • Pyjamahousut skarpin jakun pariksi.
  • Naiselliset ja kukalliset kuosit.
  • Isot paitamekot, joko vyöllä tai ilman.
TEHTY YHTEISTYÖSSÄ SOFINAH SHOP’IN KANSSA. VAATTEIDEN JA ASUSTEIDEN HINNAT SEKÄ SAATAVUUDEN VOIT TARKISTAA SUORAAN MYYMÄLÄSTÄ.

tyyli.typo

SOFiNAH

SOFiNAH shop on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa. Valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

Osoite:

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh: +358(0)44 5668090
Aukioloajat:

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/

info@sofinah.fi