Rohkeutta vaaleaan sisustukseen!

Minä pääsin tänään Cozy Publishing Oy:n osakkaan Heli Thorénin kotiin tutustumaan Tikkurilan Color Now 2018 -värikokoelmaan, joka on nimeltään Minerals.

Heli on inspiroitunut kokoelman sävyistä ja tämä näkyy Helin kauniissa kodissa! Kotia raamittaa Jugend-kauden rakennuksen jykevät seinät ja ruutuikkunat sekä ihana kerroksellinen sekä persoonallinen sisustus.

Tikkurilassa uskotaan, että skandinaavisessa sisustuksessa siirrytään nyt hiljalleen kohti eurooppalaista, maanläheistä sekä syvempää värimaailmaa. Tikkurilan valitsema väriasiantuntijoiden raati, johon kuului trendianalyytikko Nina Bruun, luova suunnittelija Päivi Häikiö ja Tikkurilan designpäällikkö Marika Raike valitsivat Vuoden väriksi sävyn Ruukku (N405). Ruukku kuuluu ajankohtaiseen Minerals-värikokoelmaan, josta on löydettävissä muitakin maanläheisiä ja murrettuja värejä, mutta totuttua tummempina.

Ruukku-sävy – voittajan on helppo loistaa!
Seinässä Minerals-kokoelman sävy Etruski.

Vuoden väriä Ruukku-sävyä voisi kuvailla punasavea muistuttavaksi terrakotan väriksi. Tämä väri saattaa paperiliuskalla näyttää melko rajultakin väriltä, mutta terrakotan oranssilla Ruukku-sävyllä turvallisen vaaleaan kotiin saadaan persoonallista syvyyttä ja lämpöä. Väreillä todella voidaan ilmaista itseä myös kodin sisustuksessa! 

Lue myös artikkelini, jonka kirjoitin Etuovi.com-blogiin tästä teemasta ja annoin sisustussuunnittelijan näkövinkkelistä seitsemän vinkkiä persoonalliseen sisustukseen. 

Seinässä on kaunis Himmeli-sävy, joka on raikas kuin kesäaamu.

Tikkurilalta myös luvataan, että Minerals-väripaletin jokaisessa sävyssä on hento harmaan vivahde, jonka ansiosta kokoelman sävyjä on helppo yhdistellä keskenään, eikä yksikään varasta huomiota toiselta.

Ruukku ja Etruski – sulassa sovussa!

 

Helin kodista ja uudesta Color Now -lehdestä voit ammentaa uusimmat maali- ja väri-ideat! Lehden voit myös tilata osoitteesta www.tikkurila.fi/colornow. Sieltä löytyy myös Minerals-värikokoelma kokonaisuudessaan ja lisää ideoita vuoden värin käyttöön.

A.S. Helsingö’n keittiökaapit sointuvat kauniisti Ajopuun sävyyn.

 

Ajopuu on lämmin harmaa, johon on yhdistetty vihreää, valkoisen eri sävyjä ja pastellisävyjä.
Sävyt Ajopuu ja Kalsiitti raikkaasti yhdessä.