Sinä lähdit pois!

Rakkautemme jäi lyhyeksi. Se oli intohimoista niin kauan kuin sitä kesti. Kylmästi ja ennalta-arvaamattomasti sinä lähdit pois, varoittamatta lainkaan.

Et edes jättänyt hyvästejä. Muutama kuva onneksi tallentui kameran muistikortille.

Heh, heh.

Miten voi olla mahdollista, olen hukannut mun lempi t-paitani, jota ehdin käyttää vain kaksi kertaa! Voiko sellainen olla edes lempivaate? Voi! Jos siitä haaveilee pitkään, saa aikaiseksi ostaa sen ja sitten onnistuu sen kadottamaan. Ehkä juuri tuo saavuttamattomuus tekee siitä entistäkin himotumman. Vähän samaan tapaan kuin rakkaus, jossa tulee torjutuksi.

Hame Cathrine Himmel, SHOFiNAH Shop.

Olen kolunnut läpi mökin ja kaupungin kaikki kaapit. Lähes hulluuteen asti olen penkonut jokaisen laukun ja laatikon – uudestaan ja uudestaan. Tsekannut takkien alle, katsonut henkareiden mahdolliset tuplabuukkaukset. Mutta ei, ei löydy mistään. Heitinkö sen kuitenkin vahingossa roskiin, kun kävin läpi mökin vanhoja ja rikkinäisiä vaatteita! Ei, en voi uskoa, että se olisi mennyt siinä siivouksessa kaatikselle. Jos meni, se on varmuudella kaatiksen tähti, oikea rokkitähti.

Nahkatakki MDK-merkkinen, SHOFiNAH Shop.

Enää en etsi sitä. En kuitenkaan ole kokonaan luovuttanut, mutta keskityn jo uuteen, vaikka tämä paita pysyy haikeana mielessäni.

T-paita on/oli Neo Noir-merkkinen ja löytyi Dots’ista.

Farewell my dear, until we meet again!