Suomen kaunein sisustusliike?

Ruissalon telakka-alueelle Turun keskustasta siirtynyt Avelia on varmasti yksi Suomen kauneimpia sisustusliikkeitä, ellei kaunein.

Loftimainen tila vaaleine puulattioineen ja kattoparruineen on kuin suoraan tanskalaisen sisustuslehden sivuilta. Omistaja Mari Håkans teki sen mihin moni ei olisi uskaltautunut: hän sijoitti myymälänsä Turun keskustan ulkopuolelle, telakka-alueen porttien taakse. Riski kannatti, ja turkulaiset löysivät aarteen välittömästi. Merellisyys ja telakka-alue tuo oman tunnelmansa myymälään, jonka yhteydessä toimii myös mainio pieni kahvila.avelia-0306

avelia-0309

Mari kertoo: ”Avelia on kolmas lapseni. Joka päivä on ilo tulla töihin. Inspiroidun tilasta niin, että saatan muuttaa öiseen aikaan koko myymälän sisustuksen uuteen järjestykseen. Siinä on muilla työntekijöillä aamulla ihmettelemistä!

avelia-0294 avelia-0290

Tavaramerkit tulevat lähinnä Euroopasta, välillä kauempaakin. Tilaan sitä, mikä sillä hetkellä miellyttää silmää ja tuntuu omalta. Kuljen silmät avoinna ja korvat höröllä uusien tuulien perässä!”

avelia-0304

Avelia

Hevoskarintie 23, Turku

Avoinna tiistai-perjantai 11-18, lauantaisin 11-16.

www.avelia.fi

www.facebook.com/Sisustusliike-Avelia-240001082775565/timeline/

 

tyyli.typo