Vielä ehdit osallistua Lapuan Kankurit -pyyhearvontaan!

Viime viikolla Maijan Maailmassa käynnistyi kysely, johon osallistumalla voit voittaa itsellesi kaksi Lapuan Kankureiden kylpypyyhettä (arvo 119.80 euroa – 139,80 euroa).

Vielä on aikaa osallistua! Lue aikaisemmat Maijan Maailman kirjoitukset Lapuan Kankureista klikkaamalla linkkejä täältä ja täältä, niin pääset kärryille ihanien pyyhkeiden tarinasta ja yrityksestä niiden takana. Osallistumisohjeet löytyvät alta.

Kysymys ja palkinto

Kuinka haluaisit uudistaa Maijan Maailmaa? Mistä aiheista haluaisit kuulla lisää? Olisitko kiinnostunut maksullisista Maijan Maailma – sisustuskursseista? Toisiko podcast-kuunnelmat sinulle lisäarvoa? Vai onko hyvä kenties ihan näin?

Osallistu kyselyyn ja sinulla on myös mahdollisuus voittaa 2 kappaletta Lapuan Kankureiden vapaavalintaista kylpypyyhettä, joiden arvo on 119.80 euroa – 139,80 euroa (valintasi vaikuttaa arvoon). Voit valita pyyhkeesi täältä. Ilmoitathan kommenttiosiossa myös haaveilemasi pyyhkeen nimen.

Arvontasäännöt ovat seuraavat:

Kaikki näkemyksensä Maijan Maailman blogin kommenttiosiossa kertoneet saavat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaat arvontaan liittyvän Maijan Maailma blogi- tai fb-julkaisun sosiaalisessa (vaikka Facebookissa, Instagramissa tai miksipä ei blogissasi) mediassa, saat kaksi ääntä.

Ääniä kerryttämällä vahvistat mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja! Kerrothan sivun lopussa olevaan kommenttiboksiin kuinka monella äänellä osallistuit. Huom, kommentointi edellyttää kirjautumista, mutta voit kommentoida julkisesti nimimerkillä.

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi!

Pyyhkeiden arvonta suoritetaan juhannusviikon kunniaksi ke 21.6.2017. Osallistua voi aina 21.6. klo 7 asti.

Onnea osallistujille ja kiitos kommenteista jo etukäteen!

Voit lukea kuvauspaikastamme, hurmaavasta Kaurilan Tilasaunasta ja Lapuan Kankureista lisää aiemmasta Maijan Maailma -artikkelista https://maijanmaailma.fi/lapuan-kankurit-pohjanmaan-lahja/

Lapuan Kankurit

Lapuan Kankureilla arvostetaan kestävää kehitystä ja aitoja luonnonmateriaaleja. Heidän työtapoihinsa kuuluvat vastuullinen ja ekologinen toiminta, jatkuva tuotekehitys ja huippudesignin vaaliminen. Tuotteissa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita: pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.

www.lapuankankurit.fi/

www.facebook.com/lapuankankurit/

www.instagram.com/lapuankankurit/


Artikkeli on tehty yhteistyössä Lapuan Kankureiden kanssa ja he myös lahjoittivat arvontapalkinnon. Kaunis kiitos!