Vinkkejä arkiaamujen nopeaan meikkiin

Arki alkoi, ihanaa! Vaikka loma on tietenkin ihan omaa luokkaansa, niin palaaminen arkeen sopii minulle paremmin kuin hyvin.

Minä olen niitä tyyppejä, jotka ottavat loman melko laiskasti ja nauttivat jouten olosta – ehkä liiankin hyvin. Varmaan juuri tästä syystä minä kaipaan melko nopeasti takaisin rytmiin ja järjestykseen.

Vaikka lapsiperheen arki on usein kiireistä ja välillä hiukan säätöä, niin minä pidän arjen tuomasta säännöllisestä rytmistä rutiineineen päivineen. Pidän arjessa myös huolitellusta ulkonäöstä, mutta olen melko laiska itseni ehostaja ja menenkin usein sieltä, missä aita on matalin. Jos pääsen alitse, niin sitäkin parempi. Siksi minulle sopivat kaikki niksit, joilla voin saattaa itseni inhimillisen näköiseksi muutamassa minuutissa.

Maijan Maailman maskeeraaja Miia Ollula lupasikin auttaa asiassa ja antaa meille ohjeet nopeaan arkimeikkiin.
mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3274
“Meikkipohjaksi valittiin kevyen ja nopeasti levitettävän Mineral BB -meikkivoide. Meikkivoiteen joukkoon sekoitettiin puolet Smooth Affair -primeriä, joka tekee meikistä vieläkin ohuemman ja kevyen.”, Miia kertoo.
Meikkivoide sävyttää ihoa ja se tuntuu ihanan samettiselta. Kuivaan talviaikaan mineraalipohjainen tuote myös hoitaa ja suojaa ihoa. “Tuotteessa on 25SPF-suojakerroin, joka on hyvä muistaa myös talvella”, Miia muistuttaa. “Kuivaa talvi-ihoa kosteuttaa meikkivoiteen sisältämä auringonkukansiemenöljy ja aloen-lehtiuute puolestaan rauhoittaa ihoa.”

Miian täsmävinkit meikkipohjaan

  • Meikkivoiteen levittäminen onnistuu hyvin myös sormin!
  • Muista jättää pohja mahdollisimman ohueksi.
  • Puuteria ei tarvita lainkaan, pohja saa jäädä kuulaaksi ja hieman kiiltäväksi.
Seuraavaksi luomille sipaistaan voidemaista Jane Iredalen Smooth Affair -luomiväriä, joka levittyy nopeimmin sormia apuna käyttäen. “Käytin vain yhtä sävyä niin ylä- kuin alaluomella. Luomen voi jättää hyvin ilman rajausta, jolloin silmä “aukeaa” paremmin.”, Miia opastaa. Halutessaan rajauksen voi toki tehdä luomivärillä ja ohuella siveltimellä.
mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3177
Meikki on jo puolivälissä eikä aikaa ole kulunut kuin muutama minuutti. Tämä meikkaustapa on niin minun tyyliini sopiva. Kevyt ja nopea!
Tehdäksemme meikkaamisen vieläkin nopeammaksi ja helpommaksi, Miia käytti samaa tuotetta huuliin ja poskiin. Just Kissed Lip Plumper -kuultopunissa löytyy ihanan pehmeitä ja raikkaita sävyjä. Kuultopunan sisältämä minttu ja inkivääri kosteuttavat ja antavat huulille täyteläisyyttä.
mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3279
Samaa tuotetta voi töpötellä poskiin sormenpäillä ja samalla häivyttää. Huulipuna näyttää poskilla ihanan kuulaalta.

mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3281

Äärimmäisen hienoa Jane Iredalen meikeissä on vielä se, että niistä on jätetty pois kolme tärkeintä ihoa herkistävää tuotetta: synteettiset hajusteet, raakaöljypohjaiset väriaineet ja synteettiset säilöntäaineet. Moni kemikaaleille herkistynyt voi juuri tästä syystä käyttää hyvin Jane Iredalen tuotteita.
mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3151 mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3129 mm-halloween-ja-arkimeikki-ja-pikkujoulu-2016-3098
Jane Iredalen sivuilta löytyvät myös tarkat tuoteselosteet sekä meikkivinkit!

Arkimeikin toteuttajana toimi Miia Ollula

Hän on toiminut kohta 16 vuotta kampaajana sekä kouluttautunut myöhemmin maskeeraajaksi. Tämä tausta on tuonut kisamenestystä maskeerauskilpailuissa kotimaan ohella Kanadassa, Saksassa, Itävallassa ja Englannissa. Miia on päässyt toteuttamaan osaamistaan monissa eri tuotannoissa tv:n, musiikin sekä mainos- ja lehtikuvauksien parissa. Hän työskentelee niin yrityksien kuin yksityisten henkilöiden kanssa. Luovuus sekä joustavuus ovat Miian vahvuuksia ja äärimmäisen palkitsevaksi hän kokee tyytyväisen asiakkaan.

Kiitos Miia ja Jane Iredale!

tyyli.typo

Tehty yhteistyössä Jane Iredalen kanssa.