Suomen romanttisin sisustusliike?

Yksi Suomen tunnelmallisimmista sisustuskaupoista, paimiolainen Adalmiinan Helmi tarjoaa navettamyymälässään ideoita ja elämyksiä.

Rauhallinen jazz soi taustalla, kynttilät lepattavat ja kaikkialla leijailee vieno laventelin tuoksu.adalmiina5adalmiinaadalmiina13

Omistaja Annarina Yöntilä naurahtaa kun kerron Adalmiinan Helmen muistuttavan tunnelmaltaan etelä-Ranskan sisustusliikkeitä: ”En ole koskaan käynytkään Ranskassa, pitääpä näemmä mennä inspiroitumaan” ja jatkaa:

”Helmi sai alkunsa intohimoisesta antiikkiharrastuksestani. Aluksi myin suomalaista aitoa talonpoikaisantiikkia. Pian halusin mukaan kuitenkin tyyliin sopivaa sisustustavaraa, valaisimia, tekstiilejä yms. Yhdessätoista vuodessa valikoima on kasvanut aika lailla ja lisätilaa remontoitu. Nykyään lämmintä tilaa on jo 200 neliötä!

Tänä päivänä huonekaluja on enää vähän joukossa, johtuen yksinkertaisesti siitä, ettei aitoa antiikkia arvosteta tällä hetkellä kovinkaan paljoa. Sekin aika tulee vielä – rakkauteni sitä kohtaan on tallella.adalmiina3adalmiina7adalmiina_0411Tekstiilit ovat tärkeässä roolissa, varsinkin italialainen Arte Pura, jota Adalmiinan Helmi myy Suomessa eniten. Kodintuoksut eli ranskalainen Durance on ollut valikoimissa myös jo pian kymmenkunta vuotta.

Jouluisin täällä on erityisen tunnelmallista ja se onkin yksi kiireisimmistä sesongeista. Ja, onhan meillä verkkokauppakin, ollut jo vuodesta 2008.

adalmiina10Verkkokaupan vallatessa markkinoita asiakkaat houkutellaan kivijalkaliikkeisiin tarjoamalla ideoita ja elämyksiä”

Lahjakas ja energinen Annarina sisusti kesällä Vantaan asuntomessuille Villa Falkenin ja suunnittelee myös yksityiskotien sisustuksia ja myymäläkonsepteja.adalmiina11Adalmiinan Helmi on avoinna ympäri vuoden, aukioloajat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan.

Aukioloajat  20.12.2015 saakka:

KE -TO 14-18.00

PE 12-18.00

LA-SU 12-15.00

Myymälä sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta, ja runsaan tunnin Helsingistä.

kauppa.adalmiinanhelmi.fi

adalmiina14

tyyli.typo