Kesän mukavin bisnesvaate taipuu vaikka kesähäiden juhla-asuksi

Minun pukeutumismakuani voisi kuvailla melko rennoksi. En pidä muodollisen hienoista vaatteista, vaikka vaatemakuni sinällään voisi olla toisinaan melko kalliskin. Pidän laadusta ja hauskoista yksityiskohdista.

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Tapaan myös ostaa vaatteita, jotka eivät mene heti pois muodista ja joihin en muutenkaan kyllästy hetkessä. Ei siis liian räikeää tai erikoista. Sellaisia vaatteita, joita voi yhdistää erilaisina komboina ja jotka kestävät. Kertakäyttökulutus ei sovi luonteeseeni tai arvoihini.

Joudun työssäni myös miettimään mitä ylleni laitan. Pukeutumiseni ilmentää kaiketi muutakin tyyliäni ja toisaalta etenkin asunnonvälitystyössäni edustan myös myyjää, toimeksiannon minulle antanutta tahoa. Huolellisuus on valttia niin LKV- kuin sisustussuunnittelutoiminnassa ja toki myös mediatyössä.

Neo Noir -merkkinen jakkupuku taipuu moneen.

Uusin kesän luottoasuni on rento Dots’ista löytämäni Neo Noirin jakkupuku, joka laskeutuu hyvin eikä rypisty istuessa. Jakkupuvussa on rento vyö, jolla saa korostettua vyötärölinjaa. Parasta puvussa on sen monikäyttöisyys. Housuja ja jakkuja voi pitää erikseen. Jakun voi jättää auki tai kiinni.

Jakun alla Mos Mosh’in t-paita.

Jalkineiksi sopivat niin lenkkarit (esim. Acnen paksupohjaiset, katso täältä) kuin korkkarit. Ja lisäjuhlavuutta saa, jos jakun alla olevan t-paidan vaihtaa esim. pitsipaitaan. Silloin asu sopii vaikkapa kesähäiden juhlintaan.

Sulkakorvakorut ovat myös löydöt Dots’ista.

P.S. Jos pidit tästä artikkelista, niin on mahtavaa, jos jaat sen eteen päin klikkaamalla sosiaalisen median kuvakkeita alla! Kiitos!-

*) Tehty yhteistyössä Dots’in kanssa.

Dots Helsinki

Fredrikinkatu 34

00100 HELSINKI

puh. 050 439 3597

dots@dots.fi

Aukioloajat:

Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16

www.dots.fi

Dots Turku

Linnankatu 9 – 11

20100 TURKU

puh. 050 345 3660

dotsturku@dots.fi

Aukioloajat:

Ma – Pe 10 – 18, La 10 – 16