And the winner takes it all

Nyt on aika arpoa kaupungin kaunistavimman kilpailun voittaja.

Teknisistä ongelmista johtuen kilpailuun osallistumisen aika venyi pitkäksi. Osallistujista osa on jo varmasti ollut malttamaton. Ja osallistujia olikin paljon, saimme mahtavia ehdotuksia Maijan Maailman kehittämiseen, kiitos niistä! Pian joku onnekas saa itselleen joululahjan – kaupungin kaunistavimman sellaisen.

IMG_0020
Teimme lasten kanssa viime vuonna Nespresso-kapseleista tällaisen kranssin joulupöytään 🙂

Me Maijan Maailmassa kysyimme teiltä rakkaat lukijat seuraavaa:

Minkälaisia tapahtumia te haluaisitte, että Maijan Maailma järjestäisi vanhojen tai uusien yhteistyökumppaneiden kanssa? Kysyimme, olisiko yhteinen kauneus- tai hyvinvointi-ilta mieleinen, miltä kuulostaisi sisustus- ja stailauskurssi? Kenties viini- tai coctail-kurssi tulisi tarpeen tai vaikkapa esiintymisvalmennus?

Saimme paljon vastauksia, moni toivoi sisustus- ja stailauskursseja, mutta myös kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät kurssit sekä viinikurssit (viinihän myös kaunistaa:)) olisivat monen mieleen. Tästä on hyvä jatkaa Maijan Maailman kehittämistä ja viedä eteen päin neuvotteluita yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Ja nyt arvontaan, voittaja saa Kauneushoitola Kuulaan 164 euron arvoisen lahjakortin. Lahjakortti sisältää A&C-vitamiinien imeytyshoidon. Saman hoidon, josta minäkin olen päässyt nauttimaan. Hoidon tuloksena on kuulas, kosteutettu ja vahvistunut iho. Hoito kestää noin 1,5 tuntia. Hoidon antaa Venla Kauneushoitola Kuulaassa Helsingin Töölössä.

 

Onnea voittajalle!

Olethan yhteydessä Kauneushoitola Kuulaan Venlaan (tässä linkki) ja sovit sinulle hoitoajan. Muistathan mainita, että juuri sinä olet arvonnan onnekas voittaja!

maijanmaailma.logo-2r

Kauneushoitola Kuulas

Sallinkatu 3
00260 Helsinki

Puh. 050 329 8922

venla@hoitolakuulas.fi

www.hoitolakuulas.fi

www.facebook.com/Kauneushoitola-Kuulas