Apua, asunto! Saako olla asuntoapua?

Minä olen niitä ihmisiä, joille aika ajoin syntyy valtava asuntokuume. En tosin anna sen vaikuttaa itseeni – ainakaan vähään aikaan, mehän asumme jo unelmaamme. Nyt on minun aikani auttaa muita asuntokuumeesta kärsiviä.

Asuntokuume! Eihän sen tarvitse olla mikään kärsimysnäytelmä. Olisiko parempi puhua asuntoinnosta. Tuo kuumehan antaa negatiivisen sävyn, kuvan sairaudesta, vaikka on kysymys niin kivasta asiasta kuin asunnon myymisestä ja sitten uuden asunnon hankinnasta.

Minulla tuon asuntoinnon tiheys on kyllä kieltämättä ollut melko korkeaa. Mutta hyvä niin, me olemme tehneet kelpo liikkeitä asuntokaupoissa. Taloudellisesti kannattavia siirtoja, unelmasuunnitelmia ja sisustussuunnittelijan unelmaremontteja (no, jos nyt ei lasketa kaikkia remonttikompastuksia, joita viime remontissa tapahtui).

Me emme voi lasten takia kuitenkaan muuttaa jatkuvasti ja kyllähän miehenikin saattaisi asiaan myös sanoa jotain. Peter hieman tuskaisena väittää, että asumme aina asunnossa 2 vuotta ja 15 minuuttia ja sitten muutamme uuteen. Tuo Peterin väite ei pidä tietenkään ihan paikkaansa, mutta hän ei anna totuuden pilata hyvää tarinaa.

Nyt minun on kuitenkin syytä viedä tämä into ja osaaminen muille!

Asuntoapua

Kesäkauden hiljaisuus kaupungissa on ohi – se näkyy myös asuntomarkkinoilla. Uusia kohteita ja uusia tarpeita on paljon. Valtava määrä kysyntää ja mahtavia projekteja.

Asuntojen hinnat ovat tilastojen mukaan nousseet pääkaupunkiseudulla 1,8 prosenttia edellisvuodesta, kun taas muualla Suomessa hinnat laskivat 1,6 prosenttia. Pääkaupunki on erkaantumassa muusta Suomesta hintojen suhteen. Myös asuntokauppa tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla on jatkanut kasvuaan kahteen edellisvuoteen verrattuna, Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL kertoo. Ja kertoipa tilastot ja markkinat mitä tahansa, meille syntyy asuntotarpeita niistä huolimatta.

Maijan Maailma Koti auttaa koko asuntoketjussa. Me arvioimme asuntosi hinnan, stailaamme ja kuvaamme myyntikohteen, myymme sen ja tarvittaessa teemme samalla asuntoketjuun liittyvät juridiset asiakirjat (esim. kauppakirjat, perukirja, avioehdot, sopimusasiapaperit, remontin urakkasopimukset). Uuteen asuntoon suunnittelemme remonttisi ja sisustamme kotisi. Me todella välitämme asumisesta!

Miltä kuulostaa, saat kaikki asumispalvelut saman katon alta? Me emme luo illuusiota unelmasta, me luomme unelman yhdessä sinun kanssasi sinun tarpeitasi kuunnellen!

Voit ottaa yhteyttä suoraan minuun ja annan yksilöllisen tarjouksen.

Puh. 040-146 4688

maija@maijanmaailma.fi