Maijan uusi pikkujoulutyyli SOFiNAH’in lailla

“Pikkujoulut ei aina tarkoita uutta bilemekkoa… Oikea fiilis riittää luomaan juhlatunnelman!”

Niinhän se tietenkin on, mutta kyllä oikea ja mukava asu auttaa luomaan fiiliksen ja sitä myötä juhlatunnelman. Minulle käy helposti niin, että laitan päälleni ne vaatteet, joissa viimeksikin lähdin juhlahumuun, ja joissa olin kokenut oloni mukavaksi. Turvallista, mutta hiukan tylsää. Kaipaan helppoja vinkkejä asuista, jotka ovat muokattavissa moneen tilanteeseen.

Koska minusta on kerrassaan ihanaa, että joku taitava ammattilainen pukee ja ehostaa, olin innoissani, kun SOFiNAH’in Annika ja Thia lupautuivat stailaamaan minut. Taas tuttuun tapaan (katso aiempi juttu täältä), minä olin lähes sokkona. En vaikuttanut asuihini enkä meikkiin. Ja ei, kun vauhtiin. Kuvauspaikaksi valikoitui taas kerran Maijan Maailman kuvaajan Riitan studio.

Juhla-asujen valinnat

SOFiNAH’in Annika kertoo: “Näissä Maijalle valituissa asuissa löytyy jokaisen työssäkäyvän naisen käytännölliset kapeat mustat housut sekä paitamekko. Virallisissa työtilaisuuksissa näitä asuja voi käyttää yhdessä, mutta iltariennoissa nämä toimivat paremmin erikseen.

Nyt yhdistimme mustiin mokkahousuihin Cathrine Hammel’in paljettitopin lisäämään pikkujoulutunnelmaa. Päivämeikkiin lisätään oikein tummanpunaista huulipunaa sekä näyttäviä Lily and Rose -koruja.”

Simbsalabim – juhla-asu on luotu. Ja, ehkä matalakantaiset kengät vaihdetaan vielä korkokenkiin luomaan ryhtiä ja juhlantuntua.

maijan-maailma-sofinah-6013
Top Sequins red -paljettitoppi (364 euroa),  Dante6’en mokkaleggingsit 489 euroa. Molemmat SOFiNAH’sta.

Ja sitten toinen helppo tapa, jolla arkiasu saadaan juhlavaksi. Annika jatkaa: “Paitamekosta saa todella sensuellin käärimällä pitkiä hihoja ylös sekä avaamalla hameesta alimman napin. Solmittu vyö korostaa naisellista siluettia! Tämä Le Mont st Michel’in mekko tarvitsee vain kauniita Lily and Rose -koruja ja sileitä nahka-asusteita parikseen ja juhla-asu on valmis.

maijan-maailma-sofinah-6058
Le Mont st Michel -merkin dress Coat wool crepe -mekko, 459 euroa.
maijan-maailma-sofinah-5737
Lily and Rose’en Leona white opal – swarovski-korvakorut, 89 euroa, SOFiNAH.
maijan-maailma-sofinah-5739
Celine silk -swarovski-korvakorut, 79 euroa, SOFiNAH.
maijan-maailma-sofinah-5743
Jane König’in creole hoops -korvakorut 79 euroa ja V-sormus 54 euroa. Molemmat hopeaa. SOFiNAH.

Ja tässä vielä Annikan ja Thian nyrkkisäännöt fiksuun juhlapukeutumiseen:

Jos valitset avonaisen pääntien, yhdistä hihat, pitkä helma tai housut.

Jos valitset lyhyen helman, yhdistä peittävä yläosa.

Mitä mieltä minä olin

Minusta etenkin tämä musta takkimekko on aivan ihana. Koin oloni mukavaksi ja sopivan seksikkääksi. Oloni oli kuin pariisitar konsanaan. Asu ei ollut liian avoimen antelias, mutta kuitenkin naisellinen. Lisäksi, minusta poninhäntäkampaus sopii juhlatyyliin mainiosti. Se on myös maailmantähtien suosiossa (kurkkaa tänne), miksei siis myös minun 🙂

“Pariisintyylikästä” pikkujouluhumua!

maijan-maailma-sofinah-6074
Niin tätä päivää – selfie kesken kuvausten.

Kiitos Annika ja Thia, teitte minusta upean!

tyyli.typo

SOFiNAH

SOFiNAH on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa. Valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

Osoite:

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh: +358(0)44 5668090
Aukioloajat:

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/?fref=tsa

info@sofinah.fi