Talvi-ihon pelastaja ja arvonta

Tämä talvi on ollut kasvojeni iholle armollinen. Syy taitaa olla käyttämieni Environin ihonhoitotuotteiden ja Kauneushoitola Kuulaan kohdillaan olevien hoitojen. Aikaisempina vuosina olen kärsinyt talvisin pintakuivasta ihosta, kiristävästä tunteesta kasvoilla.

Koska ihonhoitotuotteeni on valittu juuri minun ihoni tarpeita ajatellen ja koska käyn säännöllisesti ihon hoidossa Kauneushoitola Kuulaassa Venlan käsittelyssä, talvi ei ole päässyt näemmä yllättämään minua. Venla huomaa, jos ihoni kaipaa jotain tai jos ihoni on saanut jotain liikaa. Käyn kerran kuukaudessa Venlan luona huollattamassa ihoni ja päivittämässä kotihoitotuotteeni.

Olen myös siirtynyt askeleen eteen päin Environin ihonhoitotuotteissani matkallani nuoruuden lähteelle. Voit lukea ihonhoitoprojektini osat 2 ja 3 linkkien takaa sekä puolivuosikatsauksen täältä.

A-vitamiinin ja muiden antioksidanttien sekä peptidien määrä nousee ihonhoitoprojektini hoidon edetessä. A-vitamiinia on lisätty asteittain, jotta ihoni tottuu vitamiiniin. Liian nopeasti lisätty A-vitamiinimäärä saattaa aiheuttaa ihossa punoittavia reaktiota.

Olen saanut Youth EssentiA -sarjan C-Quence 3 -seerumin käyttööni. Tämä seerumisarja on kehitetty nimenomaan maksimitehoilla korjaamaan näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa. Erityisen mielenkiintoista on, että C-Quence -seerumit (joita on neljää eri vahvuutta, 1-4) valmistetaan asiakkaalle “henkilökohtaisesti” tilausten mukaan. Tällöin tuote on käyttäjälleen aina mahdollisimman tuoretta eivätkä tehoaineet ole päässeet väsähtämään tehottomiksi. Seerumin lisäksi käytän saman sarjan Defense Crém’eä, Eye Gel’iä sekä Intensive-sarjan Revival masque’ta.

Yllä oleva kuva minusta ja Venlasta on otettu viime hoitokerran jälkeen tammikuun alussa. Olen hiukan läikikäs happo- ja mikroneulaushoidon jäljiltä. Iho on kuitenkin heleä, mutta yllätys, yllätys meikitön 🙂

Annan siis Venlan valita Kuulaan hyllystä juuri minulle sopivat Environ-ihonhoidon perustuotteet ja niitä täydentävät täsmätuotteet. Tarvitseepa ihoni sitten uusia perushoitotuotteita tai sitten ravitsevia öljykapseleita, Avance DFP 312 -peptidivoidetta tai janoaako se Super Moisturizer Plussan intensiivikosteutta? Suosittelen Venlaa lämpimästi kaikille, jotka haluavat hoidattaa ihoaan asiantuntevan ja miellyttävän ammattilaisen käsissä.

Talvi-iholle lisää kosteutta

Tammikuussa mukaani lisättiin talvi-ihon tarvitsemaa kosteutta, Environin Hydrating Oil Capsules -tehoöljykapseleita. Kapselit ovat ihon tehokosteuttajia, joita käyttämällä tuloksena on ihana samettinen pehmeys ja kasteen kosteus.

Pienen määrän retinolia sisältävä öljykapseli sopii kaikille, myös A-vitamiinihoidon aloittaville. Tuote laitetaan illalla puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa yön yli sellaisenaan. Sinun ei siis tarvitse olla vielä Environin tuotesarjan käyttäjä nauttiaksesi tästä tuotteesta. Jos puolestaan jo olet Environin käyttäjä, voit laittaa tehoöljykapselin A-vitamiinivoiteen päälle.

Ja nyt sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan ja voittaa Environin Hydrating Oil Capsules -tehoöljykapselit vastaamalla kyselyymme:

Mikä on sinun kasvojesi talvi-ihon pelastaja?

Vaihdatko kenties ihon puhdistustuotteita talviaikana, kosteutatko ihoasi öljykapseleilla, kasvonaamioilla, vältätkö jopa vedellä läträämistä tai suojaatko ihoa pakkaselta tavalla, jonka haluat jakaa Maijan maailman lukijoiden kesken.

Kysymykseeni vastanneiden kesken arvon  88,80 euron arvoisen Environin Hydrating Oil Capsules -tehoöljykapseleita sisältävän tuotepakkauksen. Tuotteen käytön tuloksena on pehmeä ja kosteutettu iho.

Arvontasäännöt ovat seuraavat:

Kaikki talvi-ihoni pelastaja -vinkin Maijan Maailman blogin kommenttiosiossa kertoneet saavat arvonnassa yhden äänen. Jos lisäksi jaat arvontaan liittyvän Maijan Maailma blogi- tai fb-julkaisun sosiaalisessa (vaikka facebookissa tai instagramissa) mediassa, saat kaksi ääntä.

Ääniä kerryttämällä vahvistat mahdollisuuksiasi olla arvonnan onnekas voittaja! Kerrothan julkaisun alhaalla sijaitsevaan kommenttiboksiin kuinka monella äänellä osallistuit. Huom, kommentointi edellyttää kirjautumista, mutta voit kommentoida julkisesti nimimerkillä.

Blogin kommenttiosio (leave a reply) löytyy, kun rullaat artikkelin loppuun (ihan alas asti) ja rekisteröidyt käyttäjäksi nimimerkillä (name) ja sähköpostiosoitteella (email). Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston lukijoille. Kirjoita kommenttisi ja paina lopuksi “post comment”. Kiitos osallistumisestasi!

Lahjakortin arvonta (arvo 88,80 euroa) suoritetaan maanantaina 6.2.2017 klo 6.30.

Onnea osallistujille ja kiitos kommenteista jo etukäteen!

capsules
Arvonnassa erikoispakkaus Tehoöljykapseleita. 40 kapselin pakkaus (normaalipakkaus 30 kpl). Arvo 88,80 euroa.

TEHTY YHTEISTYÖSSÄ ENVIRONIN KANSSA.

Voit lukea lisää tuotteista www.vitamion.fi -sivujen kautta ja kielitaitoisille löytyy lisäinfoa www.environskincare.com -sivuilta

Kauneushoitola Kuulas

Sallinkatu 3
00260 Helsinki

p. 050 329 8922

venla@hoitolakuulas.fi

www.hoitolakuulas.fi

www.facebook.com/Kauneushoitola-Kuulas 

hyvinvointi.typo