dav

Oikea vastaus ja Environ-tuotepaketin voittaja

Viime viikonloppuna pidettyjen I love me -messujen kunniaksi järjestimme kisan. Kisaan sai osallistua Maijan Maailman kautta vastaamalla oikein kysymykseen, jonka vastaus löytyi ainakin aikaisemmasta ihonhoitoprojektiani koskevasta blogikirjoituksesta täältä.

Kysymys kuului, mitä vitamiinia käyttämäni Environ-tuotteet sisältävät ja jonka määrää lisätään hoitoni edetessä?

Oikein vastanneiden kesken sain arpoa Environ-tuotepaketin. Paketti sisältää ne tuotteet, joilla itse aloitin Environin käytön viime huhtikuussa.

Environ-tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet (arvo 329 €):

Youth EssentiA Vita Peptide C-Quence Serum 1, 35 ml

Youth EssentiA Antioxidant Defence Créme, 35 ml

Oikea vastaus

A-vitamiinin ja muiden antioksidanttien sekä peptidien määrä nousee hoidon edetessä. A-vitamiinia lisätään asteittain, jotta iho tottuu vitamiiniin eikä liian nopeasti lisätty A-vitamiinimäärä aiheuta ihossasi punoittavia reaktiota.

Käyn 4-5 viikon välein kasvohoidossa kauneushoitola Kuulaassa Venlan hoidettavana. Tuolloin neulaukseni yhteydessä käytetään neulausrullaa, jossa on satoja pienen pieniä neuloja. Sen avulla ihon pinta saadaan rikotuksi ja tehostettua A-vitamiinin imeytymistä ihoon. Neulaus lisää A-vitamiinin ihoa nuorentavaa ja tervehdyttävää tehoa eksponentiaalisesti, mutta jos ihon A-vitamiinireseptorit ovat täysin nukahtaneet, sivuvaikutus voi olla punoittava ja kutiava A-vitamiini-ihottuma.

Sitä mukaa, kun matka nuoruuden lähteille etenee, paukut kovenevat. Minä käytän kotihoidossa Environin Youth EssentiA -tuotteita ja olen noussut seerumitasolle 2. Kotihoitoarsenaaliini kuuluu myös pieni, piikikäs neulaustela, jolla olen rullaillut ihoani iltaisin. Kotihoidossa neulan terät ovat lyhyemmät kuin Venlan käyttämässä terässä.

Youth EssentiA -linjan idea on siis hyvin yksinkertainen: aamuin illoin ensin seerumi ja sitten voide. Seerumin vahvuutta nostetaan asteittain sitä mukaa, kun ihon sietokyky lisääntyy. Vähitellen ihoa hoidetaan maksimaalisilla tehoilla A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Tämä supersetti iskee ihon ikääntymisen jarrut täysillä pohjaan.

Arvonta

 

Onnea voittajalle, toivottavasti sinun matkasi nuoruuden lähteille kulkee kivoja polkuja!

dav

 

hyvinvointi.typo

Tehty yhteistyössä Environin kanssa.