Myyntikohteeni: Uniikkia arkkitehtuuria sekä lumoavia meri- ja mäntyharjumaisemia

Tarjolla uniikki merenrantatalo Kallahdessa, vain muutaman kymmenen minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Tämän ainutlaatuisen Siporex-rakenteisen, puolitoistakerroksisen rinnetalon on suunnitellut arkkitehti Woldemar Baeckman vuonna 1964, mutta talo on peruskorjattu ja laajennettu vuosina 2001–2002.

Talo sijaitsee merenrannalla Kallahdenniemen luonnonsuojelualueella ja alue on osa valtakunnallista harjujen suojeluohjelmaa. Ympäristö mäntyharjuineen ja merenrantoineen on ainutlaatuinen luonnonläheisyydellään, vaikka Vuosaaren ja Helsingin keskustan palvelut ovat lähietäisyydellä.

Talon pääsisäänkäynti on tien puolella toisessa kerroksessa. Sisääntulokerroksessa sijaitsevat olohuoneen yläkerros, joka toimii myös ruokasalina. Olohuoneen kokonaiskorkeus on hulppeat 5 metriä ja sen valtavat ikkunat ulottuvatkin alakerroksen lattiatasosta yläkerroksen katonrajakorkeuteen asti.

Lisäksi yläkerroksessa on keittiö, päämakuuhuone, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja erillinen ns. vieras-wc. Alakerrassa sijaitsevat puolestaan kolme makuuhuonetta, kotiteatteri, kaksi wc:tä, kylpyhuone, sauna ja takkahuone. Alakerrasta on useampi käynti merenpuoleiselle terassille ja sitä kautta rantaan. Talossa on kolme takkaa, joista kaksi ovat sisällä, yksi ulkona.

Kohteessa on länteen päin 60 metriä omaa rantaviivaa, uimista varten hiekkaranta, pitkä laituri, johon voi saapua isommallakin veneellä, sillä veden syvyys on 5 metriä laiturin päässä. Rannassa on myös ns. veneluiska ja kiinteistössä on säilytyspaikkoja useammallekin veneelle tai autolle.

Talo on rakennettu vuonna 1964 ja peruskorjattu kauttaaltaan vuosina 2001-2002. Tuolloin myös lisärakennettiin takkahuone ja kodinhoitohuone. Pihakansi ja pihamuurit kunnostettiin vuonna 2005, julkisivut ja olohuoneen ikkunat puolestaan vuonna 2011. Ulkoseinien huoltomaalaus on tehty vuonna 2013, lattialämmitysjärjestelmä vaihdettu Atlantic-ilma-vesilämpöpumppuun vuonna 2017 sekä liitytty kunnallistekniikkaan vuonna 2017.

Tämä rauhaisa ja tilava monien mahdollisuuksien upea talo sopii hyvin omaksi kodiksi, vapaa-ajanviettoon tai liiketoimintaan.

Kiinteistö Oy Kallvikintien 42:en koko osakekanta myydään, jolloin varainsiirtovero on 2 %.

Huonekokoonpano 6 – 7 h + keittiö + khh + saunaosasto + 2 x kph + 3 x wc + kotiteatteri, terassi + parveke + viinikellari + varastotilat ja autotalli

Kokonaispinta-ala 496,5 m2

Asuinpinta-ala 317 m2 

Myyntihinta 2.840.000,00 euroa

Katso tarkemmat tiedot Etuovelta täältä.

Yhteydenotot ja tiedustelut

Maija Lukkari-Nyman

P. 040-1464688

maija@maijanmaailma.fi

www.maijanmaailmalkv.fi