Kjaer Weisin meikeillä hehkeänä kevääseen

Pari viikkoa sitten havahduin kevääseen ja otin sen vastaan avosylin. Kuin olisin herännyt talviunilta. Minua ei haittaa viime viikon parit lumimyräkät ja pakkasyöt. Varoituksista huolimatta istutin myös narsissit keittiön kukkalaatikoihin. Ne ovat selvinneet ainakin tähän asti.

Niin selvisin minäkin maailman pisimmästä talvesta miesmuistiin. Edellä kirjoitettu lause ei ole tieteellinen fakta ja ainakin se on hyvin harhaanjohtava. Totta kuitenkin on, että talven jäljiltä kasvoni tarvitsevat hyvien kasvovoiteiden lisäksi kepeää ja raikasta meikkiä.

Kyselin Kjaer Weisin edustaja Julia Pallasvuolta kevään meikkimuodista ja Julia listaakin minulle muutamia vinkkejä. Ilokseni huomaan, että kevään meikkimuoti kuulostaa juuri sellaiselta, mistä minä pidän. Tai kukapa ei tykkäisi esimerkiksi hehkuvasta meikkipohjasta, jonka Julia Pallasvuo nimesi meikkimuodin yhdeksi kulmakiveksi.

Kuulas iho ja luonnolliset kulmakarvat saavat  nekin kevään muodikkuuspisteet. Oih ihanaa, mikään ei ole niin kaunista kuin nuoren ihmisen luonnolliset kulmakarvat. Ne ovat silloin useimmilla runsaat ja luonnolliset, asettuvat juuri siihen muotoon, kuin ne luoja paikoilleen loi. Jos minä jotain kadun, niin sitä, että nuorena tuli nypittyä kulmakarvoja. Vanhemmiten ne joka tapauksessa harvenevat ja jatkuva nyppiminen myös edesauttaa asiaa.

Hehkua ja syvyyttä silmiin.
Voidemaiset highlighterit kahdessa eri sävyssä.

Meikkiväreistä Julia vinkkaa raikkaat värit – erityisesti punaisen sävyt ja vihreänturkoosin. Hmm, mikäpä ettei tuo vihreänturkoosikin voisi näkyä luomillani, nyt kun saan hetken mutustella asiaa mielessäni.

Innostun erityisesti myös  Kjaer Weisin highlighterista,  onneksi kuulaus ja hehkuvuus ovat meikkimuodissa. Highlighterin tarkoituksena on korostaa kasvoja. “Ne tuovat valoa kasvoille ja korostavat kasvojen piirteitä”, Julia kertoo. “Highlighteria laitetaan kasvojen korkeimpiin kohtiin, joihin valo osuu ensimmäisenä”, Julia lisää. Sivelen siis highlighteria poskipäille, amorin kaareen, kulmaluulle, nenän päälle ja leukaan.

Uutuushuulikiilto sävy Fascination.

Lopuksi punaan vielä huulet  Kjaer  Weisin uutuushuulikiillolla. Se antaa luonnollisen lopputuloksen. Huulikiillon ainesosiin kuuluvat mm. luomulaatuinen risiiniöljy, ruusunmarja- ja auringonkukkaöljy, jotka kosteuttavat ja ravitsevat huulia. Huulikiilto levittyy ihanasti huulille ja jättää huulet luonnollisen kostean oloisiksi sekä pehmeiksi.

Uutuussävyt, joita on kuusi, ovat luonnollisen nudeja ja vaaleita sävyjä. Minä valitsin itselleni Fascinationin, mutta kaikki nämä sävyt sopivat erityisen hyvin juuri meille skandinaaveille vaalean ihon omaaville naisille.

Lue aikaisemmin kirjoittamani juttu Kjaer Weis-meikkikokemuksistani täältä.

Ja Kjaer Weis -merkin esittely löydät täältä.

Lue tarkemmat tuotesisällöt ja tuotteiden hinnat Jolie.fi-sivuilta.

TEHTY YHTEISTYÖSSÄ KJAER WEIS’IN JA JOLIE SHOPIN KANSSA.

Jolie shop

Jolie sisältää laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin keskittyvän verkkosivuston, verkkokaupan, kivijalkamyymälän ja hemmotteluhoitolan.

Uudenmaankatu 26
00120 Helsinki
puh. 040 562 4843

Aukioloajat

Ma-pe 10–19, la 10–16

www.jolie.fi