RF-cryo – odotettavissa kaunis iho!

Minä olen päässyt kokemaan uusia tuulia ihonhoidon saralla. RF-Cryo-kasvohoito on aivan uusi tuttavuus minulle, itse asiassa en ollut kuullutkaan siitä aikaisemmin.

Mutta miten sitten ihmeessä ajauduin tähän hoitoon? Kesän lopulla elokuussa saan Facebookissa yhteydenoton Päivi Saarentie -nimiseltä henkilöltä. Hän mainitsee lukevansa Maijan Maailmaa. Samalla hän kertoo, että tunnemme entuudestaan. Minulla ei sytytä lainkaan, Päivin sukunimi lyö päässäni aivan tyhjää. Yritän kelata läpi kaikki Päivit, jotka tunnen. On opiskelijakaveria, äitipuolta, vanhaa naapuria, mutta nyt en osaa yhdistää.

Kaivan Päivin kuvat Facebookista ja sitten BLING! Tiedän heti, kenestä on kyse, Päivi on yhä ihan samannäköinen kuin nuorena! Me totta tosiaan olimme ystäviä poikaystäviemme kautta – apua, lähes jo kolmekymmentä vuotta sitten. Poikaystävät ja sukunimet ovat tainneet meillä ehtiä molemmilla vaihtua kolmessakymmenessä vuodessa jo ainakin kertaalleen, jos ei toiseen, mutta meillä synkkaa taas heti, ja jutustelu Facebookissa jatkuu.

Mutta pistetäänpä pitkä tarina lyhyeksi: Päivi kertoo tekevänsä RF-Cryo-kasvohoitoja ja kutsuu minut tapaamiseen Kauneuskeskus Vitaromaan. Ja minähän menen ilolla. Vitaroman RF-Cryo-mainoksessakin lukee ”Odotettavissa kaunis iho”. Kuulostaa hyvälle, myös odotukseni ovat korkealla!

Sovimme, että teemme kolmen kerran sarjahoidon noin viikon välein toisistaan. RF-Cryo hyödyntää radiotaajuusenergiaa. Hoito puolestaan lisää ihon kollageenimuodostusta, joka itsessään on ihon kiinteyden perusta. Ihon napakoitumisesta ei ainakaan voi olla haittaa.

Tunnin kestävä hoito Päivin käsittelyssä on itsessään miellyttävää. Hoito toteutetaan Exuviance-ihonhoitosarjan tuotteiden ja Caretecin RF-Cryo-hoitopään avulla. Ihan alkuun iho puhdistetaan puhdistusmaidolla ja iholle tehdään pintakuorinta. Kuorinta-aineen sisältämän hapon annetaan vaikuttaa kasvoilla joitain minuutteja. Hoito saa ihon hiukan kihelmöimään.

Kuorinnan jälkeen Päivi aloittaa varsinaisen laitehoidon lämpimällä Cryo-hoitopäällä. Iholle levitettään PHA Massage Creme -voidetta, joka toimii väliaineena, mutta voide on samalla erittäin kosteuttava hierontavoide ja samalla myös kevyesti kuoriva.

Päivi käsittelee ensin silmänympärysihon, otsan sekä nenän ja suupielien välisen alueen pienellä hoitopäällä. Päivi liu’uttaa lämmintä hoitopäätä hoidettavilla alueilla pyörivin, koko ajan käynnissä olevin liikkein. Hoito on kivutonta ja se tuntuu hyvin miellyttävältä.

Posket, kaula ja dekoltee-aluetta hoidetaan puolestaan isolla lämpimällä hoitopäällä samanlaisin pyörivin liikkein kuin pienellä hoitopäällä. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tulokseksi luvataan tasaisempi ja kauniimpi iho, sillä iho kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

 

Lämpimillä hoitopäillä tehtyjen hoitovaiheiden jälkeen enimmät PHA massage creme -voiteet hierotaan iholle, jonka jälkeen Päivi asettelee kasvoilleni Bionic Toniciin kostutetun Exuviance-sideharsonaamion,  jota kutsutaan myös ”kultanaamioksi”.

Naamio on kosteuttava, soluja uudistava sekä kiinteyttävä. Naamion annetaan olla kasvoilla noin 10 minuuttia, ja samalla ihoa hoidetaan naamion päältä kylmällä Cryo-hoitopäällä samaan tyyliin pyörivin liikkein kuin lämpöisellä hoitopäällä. Caretech RF-Cryo -kylmäpää on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös “harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat suupielien ja nenän väliset poimut, niin sanotut “hamsteripussit” leuan alla, huulirypyt, roikkuva kaulan iho sekä kaulan alueen rypyt. Päivi kuitenkin vakuuttaa, ettei minulla ole mitään ”hamsteripusseja” eikä niitä pääse hoidon ansiosta sitten tulemaankaan 🙂

Päivin ihanan ja rentouttavan hoidon jälkeen kasvojen iho tuntuu pehmeältä ja näyttää todella raikkaalta sekä kuulaalta. Oikeammin tuntuu siltä kuin koko keho olisi saanut jonkun piristysruiskeen.

Ensimmäisen hoitokerran jälkeen kasvojeni iholle ja rintakehään nousi pieniä näppylöitä. Hoidon ansiosta epäpuhtaudet nousivat pintaan ihon syvemmistä huokosista, mutta jo kolmannen hoitokerran jälkeen kaikki näppylät ja kesän aikana iholleni ilmestyneet miliumit olivat tiessään – ihoni todella näyttää kauniilta. Ja lisäksi, saimme Päivin kanssa päivitettyä melko hyvin parinkymmenen vuoden väliin jääneet kuulumiset.

RF-cryo-kasvohoitokerta maksaa normaalisti 125 euroa, mutta Maijan Maailman lukijat saavat ensimmäisen hoitokerran yhteydessä veloituksetta lisäpalveluna ripsien ja kulmien kestovärjäyksen sekä kulmien muotoilun/siistimisen (arvo 28 euroa) koodilla Maijan Maailma. Etu on voimassa Päivin hoitojen yhteydessä vuoden 2017 loppuun. 

Maijan Maailma koodilla saat myös 10% alennuksen Päivin tekemistä klassisista ripsipidennyksistä. Etu on voimassa 31.1.2018  asti. Tarjoushinta 76,50 euroa(normaalisti 85 euroa)

Ajan Vitaromaan voi varata myös Timmasta. Mikäli  varaat ajan Timman kautta, muistathan kirjoittaa lisätietoihin “Maijan Maailma”, niin saat hyödynnettyä tarjouksen.

Päivi työskentelee Vitaromassa viikonloppuisin sekä viikolla sopimuksen mukaan. Jos haluat varata ajan Päiville, muista ilmoittaa siitä varauksesi yhteydessä.

Päivin Facebook-sivut löytyvät täältä.

Kauneuskeskus Vitaroma

Esikkotie 1 (Kielotie 17)

Päivi p. 040-827 8382

Arja p. 050-365  2103

www.vitaroma.fi

 

Kuvat ©Maijan Maailma/Rafaela Nyman