Ihon hoidossa lisäapuna Oriflamen SkinPro-ihonpuhdistuslaite

Olen päässyt ihon hoidossa ja kasvojen puhdistuksessa täysin uudelle tasolle saatuani käyttööni Oriflamen SkinPro-puhdistuslaitteen.

SkinPro-puhdistuslaitteen harjaspää puhdistaa ihosi perusteellisesti ja Oriflame lupaa, että puhdistuslaite saa ihosi näyttämään kauniilta ja kirkkaammalta, sillä harjaspää poistaa ihostasi kuolleet ihosolut ja puhdistaa ihoasi syvältä.

Laite on helppo käyttää ja säännöllinen harjaus vie aikaasi vain minuutin aamulla ja illalla. Kostutat siis vain harjaspään ja levität käyttämääsi puhdistusemulsiota harjan päälle ja aloitat kasvojen hellävaraisen harjauksen.

Minä olen nyt käyttänyt Oriflamen NovAge Bright Sublime -sarjan tuotteita reilun kuukauden verran ja levitän harjasosan päälle sarjan puhdistusgeeliä käyttäessäni puhdistuslaitetta. NovAge-sarjan tuotteiden käyttö on tuntunut todella miellyttävältä ja ihoni tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä. Ihooni ei ole myöskään ilmestynyt uusia miliumeja, joita muodostui ihooni muutama kappale kesän aikana.

Miliumit ovat usein kuivassa ihossa esiintyviä, pieniä, kovia, valkeita kohoumia. Ne sisältävät sarveisainetta, kalsiumsuoloja ja talia. Miliumien syntymekanismista löytyy muutamia eri tulkintoja. Joidenkin lähteiden mukaan ne voivat olla seurausta esimerkiksi liian rasvaisen voiteen käytöstä ja kuolleiden ihosolujen kerääntymisestä ihon pinnalle sekä huokosiin. Joissain lähteissä kerrottiin, että liiallinen aurinko saattaisi myös aiheuttaa miliumien synnyn. Tästä ei viime kesänä kuitenkaan ollut vaaraa.

Lue käyttämäni ihonhoitosarjan tuotteiden tarkempi esittely täältä.

SkinPro-puhdistuslaitteessa on kaksi eri harjasosan pyörimisnopeutta, joista voin valita omalle iholleni sopivan. Sain käyttööni myös kaksi eri harjaspäätä, joista toinen on tarkoitettu kasvojen jokapäiväiseen aamu- ja iltapesuun. Toinen harjasosa on puolestaan tarkoitettu syväpuhdistukseen ja käytettäväksi kerran viikossa.

Vältä silmänympärysaluetta ja käytä muutenkin puhdistuslaitetta hellävaraisesti niin, ettet paina harjasosaa kasvoihisi liian voimakkaasti.  Muista pestä harjaspää joka käytön jälkeen lämpöisellä vedellä ja miedolla pesuaineella, kuivaa ja suojaa harja siihen kuuluvalla suojakannella.

Tsekkaa video, jossa kerron, kuinka SkinPro-puhdistuslaite toimii. Ei siis enää meikkivoiteen likaamia kasvopyyhkeitä, kasvot kun todella tulevat SkinPro-puhdistuslaitteella huolella pestyiksi.

Tehty yhteistyössä Oriflamen kanssa.