Matkalla nuoruuden lähteelle – vartalonhoitoprojektini osa 3

Vartalonhoitoprojektini ensimmäinen etappi on saatettu päätökseen. Takana on seitsemän viikkoa kestänyt LPG-hoitokuuri Auronilla. Tuloksia tuli paljon enemmän kuin uskalsin edes odottaa.

Kerroin jo aiemmin, että aloitin LPG-vartalonhoidot Auronilla Helsingin Keskuskadulla. Voit lukea Matkalla nuoruuden lähteelle -vartalonhoitoprojektini osat 1 ja 2 linkkien takaa. Lyhykäisyydessään, esteettisen LPG-hoidon ajatuksena on vilkastuttaa kehon omaa luonnollista toimintaa, vähentää turvotusta ja rasvakertymiä sekä poistaa ihon epätäydellisyyksiä, kuten selluliittia, täysin luonnonmukaisin menetelmin.

IMG_4768
Hoitopää “imuroi” jalkojani hoidon aikana.

IMG_4788 IMG_4761

Hoitokohteena en varmaankaan ole kaikkein helpoin. Minulla on vain hiukan ykköstyypin selluliittia, urheilen säännöllisesti ja syön melko terveellisesti. Elintavoissa ei ole paljoa korjattavaa. Minulla ei myöskään ole merkittävää ylipainoa. Jos ongelmakohtia on puolestaan paljon, tulokset ovat yleensä näyttävämmät, ainakin eri numeerisilla mittareilla kerrottuna.

Mitä odotin LPG-hoidolta? Toivoin kiinteytymistä ja kenties virtaviivaisempaa muotoa lanteille, takapuoleen sekä käsivarsille. Varsinaisia alku- ja loppukuvia en ajatellut kuitenkaan jakaa teitä säästääkseni. Samalla yritän säilyttää uskottavuuttani työmarkkinoilla asiantuntijatehtävissä 🙂

IMG_4775

Tulokset

Mutta mitä tuloksia sitten syntyi? Paljon! Toisaalta mietin, olisivatko tulokseni voineet olla vielä paremmat, jos olisin ollut vähemmän stressaantunut ja elänyt ns. normielämää hoitokuurin aikana. Osan hoitoajanjaksosta asuimme nimittäin väliaikaisesti Grand Marina -hotellissa kotimme remontin viivästymisestä johtuen (voit lukea siitä jutun täältä). Voin sanoa, että tuo ajanjakso oli äärimmäisen stressaavaa, eikä ruokapuoli mennyt ihan nappiin hotelliruokia syödessä.

Voin kuitenkin ilolla luetella seuraavia huomioita ja positiivisia tuloksia LPG-hoidosta: Hoidon aikana nukuin paremmin ja juoksujalkani oli keveämpi. Kärsin välillä iltaisin pakottavuuden tunteesta pohkeissani, mutta hoitokuurin aikana tuo tunne oli tiessään. Vartaloni iho muuttui pehmeämmäksi, sillä hoitopää myös kuorii ihoa. Tunsin vyötäröni linjan kaventuvan käsituntumalla ja tämä näkyi myös peilikuvassa. Housuihini tuli reisien kohdalle hieman väljyyttä, reiteni tuntuvat linjakkaammilta ja näyttävät ryhdikkäämmiltä. Käsivarteni muuttuivat mielestäni kimmoisammiksi. Vielä minun tarvitsee vain tehdä käsijumppaa säännöllisemmin, mikä minulta unohtuu helposti parhaimpina juoksukausina. Nyt voisinkin samalla tehdä päätöksen laittaa lihaksistoni kuntoon mökkikauden päätyttyä. Onnistuisikohan se tehokkaammin salilla ammattilaisen ohjeilla ja seurannassa?

dav
LPG-hoitoasuni on jäänyt hiukan vinoon. Ei ihme, pukuun sukeltaminen vaatii ketteryyttä 🙂

Ja tässä tulokset vielä senttimetrimittoina:

Vatsa (navan yläpuolelta & alapuolelta)

Yläpuolelta ennen 76 cm, jälkeen 73 cm. Lopullinen tulos -3 cm.
Alapuolelta ennen 84 cm, jälkeen 82 cm. Lopullinen tulos -2 cm.

Kädet

Vasen ennen 28,5 cm, jälkeen 26,4 cm. Lopullinen tulos -2,1 cm.
Oikea ennen 29 cm, jälkeen 26,7 cm. Lopullinen tulos -2,3 cm.

Reidet

Vasen ennen 54 cm, jälkeen 51,5 cm. Lopullinen tulos  -2,5 cm.
Oikea 54,5 cm, jälkeen 52,5 cm. Lopullinen tulos -2,0 cm.
Yhteensä mitoistani lähti siis 13,9 cm, huikeaa!

Parhaat tulokset

Parhaat tulokset LPG-hoidossa saavutetaan, kun hoitoja tehdään kolme kertaa viikossa neljä viikkoa kestävänä hoitosarjana. Minulle tuo kolmen kerran viikkohoitotahti oli liian tiivis toteuttaa kiireisen aikatauluni johdosta. Hoitosarjan jälkeen ylläpitohoitoa jatketaan kerran kuussa tai kaksi kertaa kuussa, mikäli tuloksien halutaan vielä etenevän.

IMG_4788

hyvinvointi.typo

TEHTY YHTEISTYÖSSÄ AURON OY:N LPG-HOITOIHIN ERIKOISTUNEIDEN ASIANTUNTIJOIDEN KANSSA.

Katso oman asuinalueesi lähin Auron-toimipiste nettisivuilta www.auron.fi.