Mestarillinen nautinto

Moni on aloittanut tipattoman tammikuun tai ainakin tehnyt lupauksen terveellisemmän elämän aloittamisesta. Uudenvuodenlupausten puoliintumisaika on kuitenkin kolme vuorokautta, jos on uskominen Kauppalehden kolumniin.

Tämä tarkoittaa, että vuodenvaihteessa annetuista lupauksista on siis voimassa enää pieni osa, olemmehan jo puolessa väliä kuuta. Me teimme lupauksen kevennetystä keväästä. Emme pelkästään ruoan, vaan myös stressin ja liian pitkien työpäivien suhteen. Me lupasimme huolehtia enemmän itsestämme ja toisistamme. Vähemmän stressiä, huonosti nukuttuja öitä ja laiminlyötyjä ruokailuja. Ei mitään totaalikieltäytymisiä, vaan lupasimme elää paremmassa balanssissa kuin viime vuonna. Nauttia sopivasti – ei liikaa, eikä liian vähän.

IMG_6837

Ja mehän rakastamme kahvia. Minä nautin kahvini aamuisin, juon harvoin enää iltapäivän puolella kofeiinipitoisia tuotteita. Kofeiiniton kahvi kyllä kelpaisi illallakin, mutta usein satsaan vain aamun kahvinautintoihin. Ymmärrettävää siis, että kohtuukäyttäjänä haluan juoda aamulla vain parasta.

Nyt me voimme nauttia kahvimme entistäkin mukavammin. Meillä on uusi Nespresso Expert -kahvikone. Koneesta voi valita, haluatko juoda kahvisi lämpimänä, kuumana vai erittäin kuumana. Erittäin kuuman valitsen vain silloin, jos otan kahvini mukaan TOUCH-termosmukiin, ellen sitten satu juomaan jääkahvia.

Koneella voi valmistaa neljä erikokoista kahvia: lyhyen ristretton (0,25 dl), espresson (0,40 dl ja pitkän lungon (1,1 dl) sekä americanon, joka muistuttaa perinteistä “normikahvia” (0,25 dl kahvia ja 1,25 dl kuumaa vettä). Uuden kuumavesitoiminnon ansiosta kahvikoneella valmistuu myös tee ja kaakao superhelposti.

Nespresso Expert & Milk -kahvikoneen hinta on 329 euroa.*

Makuuasennosta, nappia painamalla

Se, että koneella saa valmistettua ensiluokkaisen hyvää kahvia on toki ensisijainen edellytys kahvikoneelleni, mutta ehdoton plussa on kahvikoneen etäkäyttötoiminto.

Nespresso Expert -kahvikone on varustettu Bluetooth Smart -yhteydellä, jonka avulla kahvikoneen voi liittää suoraan puhelimeesi ladattavaan mobiiliappsiin ja käynnistää laitteen puhelimesi Nespresso-sovellukselle – vaikka makoillessa vielä sängyn pohjalla.

Vanhoihin Nespresso-koneisiin verrattuna uudessa Expert-koneessa on myös automaattiset hälytystoiminnot. Kone ilmoittaa, mikäli kahvikapselit ovat loppumassa tai kapselisäiliö on täynnä sekä koneen tarvitessa puhdistuksen.

Meidän koneemme on Expert-kahvikoneen musta Nespresso Expert & Milk -versio, johon on integroitu maidonvaahdotin. Koneen saa myös harmaana.

 

Nespresson kahveihin, kahvikoneisiin ja oheistuotteisiin voit käydä tutustumassa Nespresso Boutiquessa Helsingin keskustassa.

Nespresso Boutique

Keskuskatu 3, Helsinki

www.nespresso.com

keittiossa.typo

Tehty yhteistyössä Nespresson kahviasiantuntijoiden kanssa. *Kone saatu.