Paras ikä ikinä?

Elän monella tapaa elämäni unelma-aikaa. Minulla on ensimmäistä kertaa ikinä työ, josta nautin monella tapaa. Teen töitä itselleni – välillä turhan paljon, mutta osaan ottaa iisisti silloin, kun sen aika on.

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Olen aviossa elämäni miehen kanssa ja lapsemme ovat omatoimisia, mutta silti vielä meidän helmoissamme. Pian alkavat teinikotkotukset. Yritän valmistautua siihen.

Pari asiaa ottaa minua kyllä nuppiin. Ainakin minua ärsyttää vuosien vieriminen liian nopeasti. Omat vanhempani vanhenevat, sen myönnän vaivaavan toisinaan. Toivotaan heille pitkää ikää ja paljon terveitä vuosia.

Olen myös alkanut kiinnittää huomiota oman ulkonäköni muutoksiin. Muutama päivä sitten havahduin kummeksuen silmieni osuessa jalkojeni ja käsieni ihoon. Se alkoi muistuttaa mummini ihoa. Sitä ihoa, jonka muistan lapsena olleen maailman pehmein ja ihanin – jotenkin ihanasti ”ruudullinen”. Nyt tuon “ruudullisen” ihon löytäminen ei ollutkaan niin ihanaa. Ei siksi, että minua nyt niin vaivaisi ihoni ryppyyntyminen, vaan siksi, että minä todella vanhenen. On paskamainen ajatus, että saatan olla hyvässäkin tapauksessa elämäni puolivälissä.

Lisäksi tunnen myös kasvojeni ihon veltostuvan. Leukani alla on näkyvissä ”heltta”. Lisäksi silmäluomeni alkavat painaa ja näytän helposti väsyneeltä, vaikka tunnen oloni pirteäksi.

Mutta minä en ole yksin huomioitteni kanssa. Erään tutkimuksen mukaan 81 % yli 50-vuotiaista naisista (minä olen vielä hiukan alle 50-vuotias, mutta pystyn samaistumaan tilanteeseen) sanoo olevansa huolestunut ihonsa kiinteyden menetyksestä, joka muuttaa kasvojen yleisilmeen negatiiviseksi. Minä en koe, että ilmeeni on muuttunut negatiiviseksi, mutta kenties haikeaksi.

Miksi iho veltostuu? Onko mitään tehtävissä?

Mikä sitten aiheuttaa ihon veltostumisen? Ainakin kollageeni  XVIII:n vähentynyt tuotanto, joka johtaa kiinteyden menetykseen. Lisäksi velttoutta aiheuttaa ECM:n* 30 tärkeimmän proteiinin vähentynyt tuotanto, joka puolestaan johtaa täyteläisyyden menetykseen. (*soluväliaine).

Lierac on hiljattain kehittänyt innovaation, joka perustuu esteettisissä hoidoissa käytettyihin menetelmiin: kasvojen kohotukseen, kiinteytykseen ja injektiohoitoihin. Varsinaisiin esteettisiin hoitoihin minä en olisi valmis, en tiedä, olenko koskaan.

Minun täytyy myöntää, että pelkkä plastiikkakirurgin luento kosmeettisista hoidoista, jossa kävin Lieracin uuden linjan Lift Integral -tuotesarjan lanseeraustilaisuudessa, sai minut tuntemaan itseni hiukan epämukavaksi. Koko luennon ajan etsin itsestäni virheitä. Sellaisia virheitä, joita tämä luentoa pitävä varsin mukavanoloinen plastiikkakirurgi voisi korjata.  Ja oikeasti, korjattavaahan riittää, jos päätämme tutkiskella itseämme hyvin tarkasti. Näissä tilanteissa katselen itseäni mielelläni hiukan liian heikoin silmälasein.

Eroon surusilmistä

Minua ei kuitenkaan haittaa ennaltaehkäistä vanhenemista, jos se on mahdollista eläen melko kunnollisesti hyvästä ravinnosta huolehtien ja käyttämällä kosmetiikkaa, jota saan siveltyä poskiini ilman viiltoja ja neulanteriä. Siksi kokeilenkin mielelläni ihonhoitovoiteita, joiden kerrotaan kiinteyttävän veltostuneita ihoalueita ja palauttavan kuopalle painuneiden alueiden täyteläisyyttä välittömästi ja pitkäaikaisesti.

Lierac Lift Integral  lupaakin palauttavan kasvojen positiivisen ilmeen! Nyt aloitan tämän tuotesarjan käytön ja palaan kokemuksiini elokuussa! Pysykää kuulolla, saatte pian lukea kokemukseni hoitosarjasta. Ja muuten, Lierac Lift Integral -tuotteet ovat myynnissä apteekeissa syksyllä.

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Lieracin kanssa.