Kesäasu syntyy printtien ja materiaalien liitosta

Olin pari viikkoa sitten kuvauksissa. Mainostoimiston puolesta tarjottiin meikki, mutta asun kuvauksiin sain valita itse. Sitä en kuitenkaan halunnut pähkäillä itsekseni, joten käännyin luottomyymäläni SOFiNAH Shopin ihanien ja ammattitaitoisten vetäjien Thian ja Annikan puoleen.

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Ja ehdotuksia syntyikin useampi, joiden joukosta valitsin mieleisimmän.

SOFiNAH Shopista löytyneessä hameessa ja paidassa on hauska printti- ja materiaalikombo. Stine Goyan tähtipaita sidotaan vyötärölle solmuun korostamaan vyötäröä. Gai + Lisvan hame on kepeää silkkiä. Kengät ovat Gianvito Rossin, vanhat  löydöt Nina´s Shopista.

Maanantaina poseerasin samassa asussa taloyhtiömme parvekkeella. Asu olikin mielestäni tosi yllättävä, mutta erittäin toimiva! “Asussa yhdistyy ajatus ja tämä hetken TRENDI, jossa kahta erilaista printtiä yhdistetään upeasti keskenään!”, Annika kertoo.

Tällaista yhdistelmää en ehkä osaisi luonnostani itse hakea, vaikka päälläni asu tuntui todella luontevalta. “Print-on-Print on edelleen tulevana syksynä muotia. Hillitympi asukokonaisuus rakentuu juuri näin, että vaatekappaleiden värimaailma toimii yhdistävänä tekijänä”, Annika lisää. Muotimaailmassa näemme myös varsin villejä yhdistelmiä, jotka saattavat olla minun makuuni hieman liian räväköitä.

Asuni tähdet loistavat kultaisina ja hameen poltettu kulta-pallokuosi korostuu hienosti tumman tähtipaidan kaverina. Materiaalit antavat kivasti kontrastia; kevyt ja laskeutuva silkki sekä ryhdikäs neulemainen paita toimivat loistavasti keskenään! “Mustat kengät oli täydellinen valinta; antavat omanlaisen painopisteen asulle”, Annika toteaa ja minä olen samaa mieltä.

Uutta, kesäale ja kamppis

SOFiNAH Shopin tulevista syysmallistoista luvataan löytyvän kaikkea ihanaa, mutta niiden saapumista odottelemme vielä hetken. Onneksi SOFiNAH Shopissa on juuri nyt meneillään SUMMER SALE, joten kannattaa mennä kurkkaamaan valikoimat ennen kuin ihanuudet ovat myyty pois käsistä.

Käsilaukkuni hankin Nina´s-liikeestä jo vuosia sitten. Itse asiassa hankin laukun Presidentin itsenäisyyspäiväjuhliin, joissa olimme vieraina, kun juhlallisuudet järjestettiin Tampereella Presidentin linnan ollessa remontin alla.

Tällä hetkellä SOFIiNAH Shopissa on myös meneillään meikkikamppis: osta 2 saat 3 RMS Beauty-tuotetta. Kurkkaa Maijan Maailman blogi-päivitykseen, jossa kerron kyseisistä tuotteista täältä.

Tehty yhteistyössä SOFiNAH shopin kanssa.

SOFiNAH

SOFiNAH shop on Helsingissä toimiva lifestyle-kauppa, jota pyörittää Annika ja Thia, ihanat ja inspiroivat naiset. Kaupan valikoimiin kuuluu mm. ihania vaatteita, kosmetiikkaa, asusteita ja huonetuoksuja. Laatutietoisuus, muotituntemus ja ystävällinen palvelu takaavat miellyttävän ostoskokemuksen joko liikkeessä Uudenmaankadulla tai SOFiNAH’in verkkokaupassa.

OSOITE

Uudenmaankatu 17, 00120 Helsinki

Puh +358(0)44 5668090

AUKIOLOAJAT

Ma – pe klo 11-18

Lauantai klo 11-16

www.sofinah.fi

www.instagram.com/sofinahshop/

www.facebook.com/sofinahshop/

info@sofinah.fi